Mit kínálunk?
VRGO.hu » Mit kínálunk?

Áttekintés

Ezt a technológiát azért hozták létre, hogy az emberek könnyebben kezeljék az információt. A virtuális valóság lehetővé teszi az információ teljesen más szemléletét, melynek egyik jellemzője, a dinamikusság és közvetlenség.

Az immerzív 3D bemutató egy interaktív 3D-s túra, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy belemerülve szabadon; végig- navigáljanak az adott térben, vagy teljes perspektívában vizsgálják meg, mintha csak egy nyitott babaházat néznének.

Sőt, igény szerint szövegdobozokkal és akár audiokommentárral is kiegészíthetjük az élményt. A 2D-s képekből és 3D-s adatokból készített modell az adott épületről elképesztően valósnak tűnik.

Csomagok megtekintése!

Bejárható 3D fotózás, túra készítés üzlethelyiségekről, irodákról

Bejárható 3D fotózás, túra és layout készítés mérnöki felhasználásra

   Építs bele bármit a VR teredbe

A multimédiás szövegbuborékok segítségével megjeleníthetünk, szövegeket, linkeket, lejátszhatunk videókat, vagy akár hang anyagot a túra valamennyi pontján.

Ismerd meg interaktív infópontunk multimédiás lehetőségeit

VR túrába ágyazható platformok

Ennek a hasznos kis eszköznek a segítségével virtuális teredet egy multimédiás csomóponttá alakíthatod. A túrába tetszőleges helyekre szúrhatsz be infópontokat, amikbe közvetlenül illeszthetsz fotót, videót, vagy akár audiokommentárt. Így még interaktívabb lesz a 3D túra.

Hatékonyan tudsz információt átadni az érdeklődőknek a világ bármely pontjáról.

Ezért fogod imádni 

Multimédiás szövegbuborék

A VRGO túráiban elhelyezett tartalom egyszerű, elegáns és hatékony. Így közvetlenül a VR téren belül könnyedén hozhatsz létre dinamikus, informatív és intuitív élményeket szöveges leírásokkal, videókkal, hangokkal, fényképekkel és még sok más módon.

Belesimuló formatervezés

Belesimuló megjelenítés

Lehetsz informatív a túrán belül anélkül, hogy megzavarnád a virtuális látogatódat a vizuális élményben, vagy a navigálásban. Több mint 200 platform tartalmát támogatja szövegbuborékunk.

Magával ragadóbb élmény

Magával ragadó élmény

Érd el, hogy a látogatók minél jobban belemerüljenek a túrádba,minél több időt töltsenek el ott, és legyen ez számukra egy olyan élmény amit biztos nem felejtenek el egyhamar. Mesélj el egy egész történetet a VR túrádban hasznos leírásokkal, és beágyazott tartalmakkal, így nagyobb eséllyel térnek vissza, vagy látogatnak el a valóságban is hozzád.

Érdekel!

Méretarányos alaprajzok

Elsősorban lakások, házak, üdülők, kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítéséhez, kivitelezési  tervek, és projektek készítéséhez ajánljuk.

Túráinkból sematikus alaprajz igényelhető

A VRGO-val pontos 2D-s alaprajzok készíthetőek a bedigitalizált helyszínekhez, amit a hirdetéshez  vagy projektekhez mellékelhetsz. A 3D modellből csinálunk egy átlátható fekete fehér alaprajzot. A statisztikák azt mutatják, hogy az érdeklődők több mint 85%-a elengedhetetlennek, de legalábbis rendkívül hasznosnak tartja ezeket az ingatlan hirdetéseknél. A megkérdezettek több mint fele azt nyilatkozta, hogy azokat a hirdetéseket nézik meg alaposabban, ahol alaprajzot is találnak.

Ajánlatot kérek most!

Digitális fotók

Ajánlatot kérek most!

A közösségi médiával manapság már sokkal szélesebb közönséghez tudod a hirdetéseidet eljuttatni. A VRGO digitális képei tökéletesek arra, hogy fenntartsd a követőid figyelmét.

A digitális képekkel való reklámozást csak a webes felületeken ajánljuk, ha nyomtatott marketing anyagot is szeretnél, javasoljuk, hogy érdeklődj ’Fotók nyomtatásra’ ajánlatunk iránt is.

[fusion_slider hover_type=”none” width=”” height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://vrgo.hu/wp-content/uploads/2017/06/06.10.2017_12.25.52-1024×576.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://vrgo.hu/wp-content/uploads/2017/05/09.14.2016_11.57.32-1024×576.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://vrgo.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.07.2017_23.16.26-1024×576.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://vrgo.hu/wp-content/uploads/2017/04/04.12.2017_23.54.02-1024×576.jpg[/fusion_slide][/fusion_slider]