Eladó Lakás a XI. Kerületben

2018-ban átadott új építésű, gépesített lakás, bútorozottan keresi új tulajdonosát.

A XI. kerületben, a Budai Bolero lakóparkban (E épület, 1. emelet) eladó egy 33,5 négyzetméteres, kert kapcsolatos, amerikai konyhás nappali+hálószobás lakás, fürdőszobával és 12 négyzetméteres erkéllyel.

A lakásban modern, magas minőségű szekrények (előszoba, fürdő), kanapé és konyhabútor található. A nappaliból nyílik a tágas, több mint 12 nm-es terasz, ami egy kertészek által gondozott, füvesített kerthez kapcsolódik.

A lakás modern, jól szigetelt ablakokkal és biztonsági ajtóval felszerelt. A hűtésről modern inverteres klíma gondoskodik. A rezsi rendkívül alacsony (minden egyedi fogyasztás alapján fizetendő), jelenleg a közös költség, közművek, stb-vel együtt kb 40 eFt/hó.

Az ingatlan parkosított, zárt lakóparkban található, melyben játszótér, kültéri edző park és egy közösségi helyiség is a lakóközösség rendelkezésére áll.
A környék infrastruktúrája kiváló, a lakópark közvetlen szomszédságában helyezkedik el az Újbuda Center (Tesco, DM, Gyógyszertár, Jysk, konditerem, stb.), az Aldi, valamint a Kopaszi-gát 800m, a BME és ELTE 2km. 133, 33-as buszjáratok pár perc távolságra, az 1-es villamos megállója az utca végében található.
A Fehérvári úti villamosmegálló 10 perc alatt érhető el, ahol a 41, 47, 56, 17-es villamosokra szállhatunk fel.

A lakáshoz tartozik egy kiváló elhelyezkedésű (lépcsőháztól pár lépés), tágas (2.5x5m-es) teremgarázs autóbeálló (külön helyrajzi számmal), melynek vételára 10 MFt.

A lakást jelenleg albérlő lakja, aki akár tovább bérelné az ingatlant az új tulajdonostól, tehát befektetőknek is ideális választás lehet.

Komoly érdeklődő esetén személyes megtekintésre is van mód.

Több infó az ingatlan.com-os hirdetésben: https://ingatlan.com/33986210
!! Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek!!

OSZD MEG EZT AZ OLDALT: